Facebook Hulsbosch Google Plus Hulsbosch

Asbest verwijderen of asbestsanering in Limburg? Vertrouw op Hulsbosch Bouwbedrijf uit Bree

Voor asbestsanering in Limburg of het verwijderen van asbest in het algemeen bent u bij Hulsbosch Bouwbedrijf uit Bree (Limburg) aan het juiste adres. Wij kunnen u bijstaan in het volledige saneringstraject van asbest. U loopt geen enkel risico!

  • Correct advies bij asbestsanering
  • Opmaak asbestinventarisatierapport
  • Subsidie-aanvraag voor verwijderen asbest
  • Asbestsanering
  • Nieuwe dakbedekking

U overweegt misschien de asbest golfplaten te vervangen door een geïsoleerd dak. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden op gebied van materiaalkeuze en brandwerende eigenschappen.

Ook voor andere renovaties van uw gebouwen zijn wij de geschikte partij.

 

Wat is asbestsanering en waarom verwijderen?

Asbest is een veelgebruikte materiaalsoort in Limburg: het is sterk, brandwerend en gemakkelijk te plaatsen. Dit maakte asbest geschikt voor allerhande toepassingen, vooral daken. Het bleek echter na jaren een zeer risicovol materiaal! Asbest is niet gevaarlijk op zich zolang het gebonden is. Maar door breken, scheuren, slijtage en zo verder kan het vrij in de lucht komen. Bij inademing door de mens levert het vele gezondheidsrisico's op.

Asbestsanering of verwijderen van asbest is een complexe activiteit. Eerst moet er een degelijke studie worden uitgevoerd of het verwijderen van asbest wel haalbaar is. Daarnaast moet er een duidelijk veiligheidsplan worden opgesteld, en moet je je aan verplichte wettelijke methodes houden.


Kies een goede partner voor asbest verwijderen of asbestsanering: Hulsbosch Bouwbedrijf uit Limburg

Voor het correct verwijderen van asbest, de asbestsanering, is heel wat ervaring vereist. U kan hiervoor beroep doen op Hulsbosch Bouwbedrijf: wij zorgen voor een degelijk en correct advies met kennis van zaken. We zijn al vele malen geconfronteerd met verschillende problemen bij het verwijderen van asbest. Zo moet er niet enkel een veiligheidsplan en studie worden uitgevoerd, maar moet er ook een correcte verwijdering, verwerking en kwaliteitscontrole aanwezig zijn


Waarom asbest sanering door Hulsbosch uit Limburg?

Doordat we al tientallen jaren werken voor vele boeren, landbouwbedrijven, en veehouders over heel Limburg worden we vaak geconfronteerd met de afbraak van relatief oude loodsen, stallen en maneges. Omdat asbest in het verleden een zeer populair product was zijn deze materialen dan ook vaak gebruikt in de gebouwen die wij moeten afbreken alvorens de nieuwe bouwwerken te kunnen aanvatten. We hebben dan ook jaren expertise opgebouwd in asbestsanering in Limburg en het verwijderen van asbest. Zonder deze expertise in asbestsanering zouden wij onze kerntaak, het bouwen van nieuwe loodsen en industriehallen, niet volledig of niet correct kunnen uitvoeren.

 


Bekijk ook