Facebook Hulsbosch Google Plus Hulsbosch

Hulsbosch Bouwbedrijf te Bree (Limburg) - Uw betrouwbare bouwpartner in hallenbouw

Familiebedrijf Hulsbosch Bouwbedrijf uit Bree (Limburg) ontwikkelde zich doorheen de jaren tot het referentiebedrijf in hallenbouw. Onze hoogwaardige agrarische loodsen, industriebouw, rijhallen en stallen realiseren wij in zowel Nederland als België. Jaarlijks leveren wij 50 gebouwen naar tevredenheid op. Wij doen geen toegevingen op het gebied van kwaliteit en respecteren het afgesproken budget en de planning.

Vanuit onze thuisbasis in Bree strekt het werkgebied van ons bouwbedrijf zich in Nederland uit over de provincies Brabant en Limburg, in België over de provincie Limburg. Al de activiteiten van ons bouwbedrijf sturen wij aan vanuit Bree, waar wij onze intrek hebben genomen in bedrijfsgebouwen en kantoren op een 3ha groot industrieel terrein.

De dagelijkse leiding is in handen van Lode en Koen Hulsbosch, ondersteund door een gemotiveerd team van bouwkundige ingenieurs en administratieve krachten. Onze ervaren vakmannen zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van elk project in hallenbouw, vanop de werf zelf. Wij produceren zelf de metaalconstructies in een 1300m² grote werkplaats, voorzien van de modernste machines.

Verder beschikken wij over eigen vloot montagekranen, vrachtwagens, bestelwagens en materieel om iedere uitvoering vlot te laten verlopen.


Aanvraag omgevingsvergunning voor hallenbouw

Hulsbosch Bouwbedrijf (Bree, Limburg) heeft een jarenlange expertise opgebouwd in het aanvragen van bouwvergunningen (omgevingsvergunningen) voor hallenbouw voor de Nederlandse klanten. Wij kennen de lokale eisen en gevoeligheden.

Omdat u vanaf het eerste contact spreekt met een specialist ter zake, levert dit vele voordelen op:

 • Vanuit onze ervaring en kennis van de nieuwste bouwtechnieken en bouwmaterialen zijn wij in staat efficiënte oplossingen te bedenken die sneller en goedkoper uitvoerbaar zijn.
 • U heeft maar 1 aanspreekpunt vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering: geen communicatiestoornissen meer tussen opdrachtgever, ontwerper, constructeur en aannemer.
 • Wij onderhouden al meer dan 30 jaar goede contacten met de Nederlandse gemeenten in Limburg en Brabant.
 • Omdat wij in bijna iedere gemeente al meerdere projecten gerealiseerd hebben, hebben wij een goed zicht op de planologische eisen en de lokale bouwvoorschriften en gevoeligheden.
 • De volledige aanvraag omgevingsvergunning wordt door onze eigen specialisten digitaal in het omgevingsloket ingediend.
 • Naast de bouwtekeningen verzorgen wij ook de constructieberekeningen en eventuele bijkomende gevraagde studies zoals geotechnische onderzoeken, waardoor u kosten en tijd bespaart. U kunt zich blijven concentreren op uw bedrijf.
 • Het ontwerp voldoet aan uw eisen en is meteen technisch uitvoerbaar. Ook bij de constructieberekeningen wordt al rekening gehouden met de praktische eisen van het gebouw.

Uiteraard bouwen wij ook volgens de plannen van uw eigen architect.


Digitale service – Virtueel bouwen

Hulsbosch Bouwbedrijf is een voorloper op het gebied van digitale technieken. Wij investeren continu in robotic totaalstations, 3-D tekensoftware met BIM-toepassingen met visualisaties. Dit laat ons toe beter en sneller te bouwen en faalkosten te vermijden.

Tegenwoordig worden veel bouwmaterialen geprefabriceerd. Denk aan betonpanelen, baksteenpanelen en sandwichpanelen, deuren en ramen. Tijdens de bouwfase zelf is het heel moeilijk nog wijzigingen door te voeren. Daarom zou het interessant zijn als u het gebouw al zou kunnen zien voor het gebouwd is…. Wij komen hieraan tegemoet. Meer nog, omdat het ook in ons belang is dat uw verwachtingen overeenkomen met de realiteit, bieden wij u deze service gratis aan:

Voor de aanvang van iedere bouwopdracht, hoe klein ook, wordt een uitgebreide voorbespreking gehouden. Vervolgens maken onze tekenaars alle uitvoeringstekeningen met gedetailleerde maatvoering op.

Aansluitend bent u opnieuw welkom in onze kantoren om uw gebouw virtueel en 3-dimensioneel te komen bewonderen op een reusachtige monitor.

Hulsbosch Bouwbedrijf uit Bree: specialist in Hallenbouw

 Troeven van Hulsbosch bouwbedrijf (Bree)


Betrouwbaarheid

 • Hulsbosch Bouwbedrijf staat voor betrouwbaarheid en eerlijkheid, zowel in advies, gebruikte materialen, als werkwijze
 • Wij houden niet van de zogenaamde “handigheidjes” waar de bouwsector soms voor gekend is
 • Vele families zijn al meerdere generaties klant
 • Een woord is een woord


Prijs/kwaliteit

 • Stevig gebouwd & scherp geprijsd
 • Wij werken in een efficiënte structuur en volgens een zelf ontwikkeld systeem
 • Wij bouwen liever iets te zwaar dan iets te licht
 • De meeste onderdelen van het gebouw inclusief bekistingswerken en spantconstructies worden door onze eigen werknemers gefabriceerd. Hierdoor kunnen wij u een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit aanbieden
 • Hulsbosch Bouwbedrijf uit Bree gebruikt enkel de best beschikbare bouwmaterialen op de markt voor hallenbouw
 • Hulsbosch Bouwbedrijf garandeert een langere levensduur en lagere afschrijvingskosten
 • Klanten vertellen ons : “bij Hulsbosch krijg je meer voor hetzelfde geld”


Overleg en betrokkenheid

 • Alle ontwerptekeningen en werkhuistekeningen worden met u besproken tot ze 100% aan uw wensen voldoen. Dan pas wordt de productie opgestart. Op deze wijze worden misverstanden uitgesloten en moet achteraf geen energie gestoken worden in aanpassingen van de uitgevoerde werken.
 • Als familiebedrijf zijn wij erg betrokken met onze werken. De zaakvoerders Lode en Koen Hulsbosch zijn steeds direct bereikbaar
 • Wij nemen uw bouwzorgen over

 

 

Onze troeven

Betrouwbaarheid Prijs/kwaliteit Betrokkenheid
Maak een afspraak