Facebook Hulsbosch Google Plus Hulsbosch

Een stal bouwen? Hulsbosch Bouwbedrijf: kwalitatieve stallenbouw.

Stallenbouw maakt al sinds de beginjaren van Hulsbosch Bouwbedrijf een groot onderdeel uit van onze activiteiten. Door onze talloze referenties hebben wij een ruime expertise opgebouwd om uw nieuwe stal te bouwen met de grootste kwaliteit. Een stal bouwen is bij ons geen standaard oplossing. Al onze projecten in stallenbouw worden door onze eigen interne architecten en specialisten volledig op maat gemaakt.

Als expert in stallenbouw kunnen wij voor alle types rundveestallen, waaronder koeienstallen en kalverenstallen u talloze referenties voorleggen. Ook pluimveestallen, geitenstallen en schapenstallen hebben voor ons geen geheimen.


Stallenbouw met kwalitatief materiaal, aan een goede prijs

Om een stal te bouwen, gebruiken wij de beste materialen en doen wij geen enkele toegeving op het gebied van kwaliteit. Ook de afgesproken timing wordt strikt gehanteerd. Wij fabriceren zelfs de gestorte kelders en spantconstructies met onze eigen medewerkers, in onze thuisbasis in Bree. Dit maakt dat wij in staat zijn om stallenbouw aan een heel interessante prijs/kwaliteit aan te bieden.


  • Koeienstallen
  • Pluimveestallen
  • Kalverenstallen
  • Geitenstallen
  • Schapenstallen
  • ...

Uw nieuwe stal bouwen van a tot z

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek neemt onze bouwkundig adviseur uw plannen in stallenbouw onder de loep. Wat zijn uw wensen, wat is uw planning en uw budget, ... Vanuit onze expertise geven wij u bruikbare tips en adviezen met als doel: een stal bouwen welke u nog jaren werkplezier geeft.

De bouwaanvraag / aanvraag omgevingsvergunning wordt verzorgt door onze eigen mensen, volledig in overeenstemming met de gemaakte afspraken. Onze experten zijn volledig op de hoogte van de meest recente wetgevingen in stallenbouw in België en Nederland. In de meeste gevallen dienen wij de aanvraag in binnen de 2 weken in het digitale loket (OLO). Hierbij wordt ook de constructieberekening opgemaakt. De gemeente verleent de vergunning na de wettelijke termijn.

Van zodra de vergunning om uw nieuwe stal te bouwen is verkregen, starten onze architecten met het uittekenen van het ontwerp en de technische tekeningen. In deze fase nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor om u een eerste inkijk te geven in uw toekomstige stal. Het volledige project in stallenbouw kunt u virtueel en volledig in 3D bewonderen op een reusachtige monitor. De laatste aanpassingen worden hier in real-time door onze tekenaar aangebracht.

De volledige metaalconstructies van uw nieuwe stal bouwen wij vanuit onze eigen werkplaats en de bouwmaterialen worden besteld bij onze leveranciers. Elk project in stallenbouw laten wij bouwen en monteren door onze eigen ervaren vakmannen, welke dagelijks worden opgevolgd door de ploegbaas en werfleider. Bij oplevering maakt onze werfleider samen met u een rondgang in uw nieuwe stal, zodat eventuele laatste afwerkingspunten genoteerd en snel opgelost worden.

Een stal laten bouwen door Hulsbosch Bouwbedrijf?

Vraag nu uw op maat offerte aan via ons online offerteformulier, of contacteer ons voor meer informatie. 

Bekijk ook