Facebook Hulsbosch Google Plus Hulsbosch

Industriële gebouwen - Industriebouw

Hulsbosch Bouwbedrijf heeft een expertise opgebouwd in industriële gebouwen en industriebouw. D.w.z. het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige industriële gebouwen voor MKB en KMO’s. Ons aanbod is ruim: opslagloodsen, magazijnen, werkplaatsen, showrooms, productiehallen, garagebedrijven en apk-stations.

Wij bouwen geen onpraktische en onbetaalbare designgebouwen.

Voor de eigenaar die zelf beslist over zijn middelen, of de verantwoordelijke bedrijfsleider die zaken wil doen met een betrouwbaar en solvabel bouwbedrijf zijn wij de ideale partij. Hulsbosch staat voor stevig gebouwd & scherp geprijsd!

Wij garanderen u een correct advies, een no-nonsense uitvoering en tijdige oplevering. De lijnen zijn kort en prettig: U overlegt rechtstreeks met de familiale zaakvoerders en werfleiders. Wij houden niet van het “conflictmodel” dat soms gehanteerd wordt in industriebouw.

Wij hebben jarenlange ervaring met de geldende wetgeving, brandwerendheidseisen en de eisen van het Bouwbesluit. Als u, als Nederlands bedrijf, geen beroep kunt doen op een vaste bedrijfsarchitect, beschikken wij intern over specialisten die de aanvraag omgevingsvergunning snel en goedkoop voor u kunnen verzorgen. Ook voor de coördinatie van eventuele bijkomende studies staan wij u bij.

Vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering heeft u maar 1 aanspreekpunt. Als u met ons in zee gaat, schakelt u een reeks dure tussenschakels in het bouwproces uit en kunt u zich concentreren op uw eigen activiteiten.

Wij bouwen voor u alsof het voor onszelf is. U bent steeds welkom in onze kantoren en bedrijfsgebouwen.

Maak een afspraak om uw bouwplannen of de mogelijkheden van uw bouwperceel te bespreken.