Facebook Hulsbosch Google Plus Hulsbosch

Hulsbosch Bouwbedrijf, expert in industriebouw in Limburg

Als expert in hallenbouw heeft Hulsbosch Bouwbedrijf een ruime expertise opgebouwd in industriebouw in Limburg, zowel in Nederland als België. Wij ontwerpen en bouwen hoogwaardige industriële gebouwen voor MKB en KMO’s. Ons aanbod is ruim: opslagloodsen, magazijnen, werkplaatsen, showrooms, productiehallen, garagebedrijven en apk-stations.

Industriebouw in Limburg aan concurrerende prijzen

Voor de eigenaar die zelf beslist over zijn middelen, of de verantwoordelijke bedrijfsleider die zaken wil doen met een betrouwbaar en solvabel bouwbedrijf zijn wij de ideale partij. Hulsbosch staat voor stevig gebouwd & scherp geprijsd!

Wij realiseren geen onpraktische en onbetaalbare industriebouw, maar maken samen met u een realistisch plan op. Onze experts in industriebouw voor regio Limburg bekijken samen met u wat uw wensen zijn, de bestemming, het budget, ... één voor één vragen die wij snel kunnen beantwoorden. Dit alles gieten wij samen in een goed doordacht plan. Hierdoor garanderen wij u een correct advies, een no-nonsense uitvoering en tijdige oplevering. De lijnen zijn kort en prettig: U overlegt rechtstreeks met de familiale zaakvoerders en werfleiders. Wij houden niet van het “conflictmodel” dat soms gehanteerd wordt in industriebouw.Uw industriebouw in Limburg in goede handen

Wij hebben jarenlange ervaring met de geldende wetgeving, brandwerendheidseisen en de eisen van het Bouwbesluit. Als u, als Nederlands of Belgisch bedrijf, geen beroep kunt doen op een vaste bedrijfsarchitect, beschikken wij intern over specialisten die de bouwaanvraag of aanvraag omgevingsvergunning voor industriebouw in Limburg snel en goedkoop voor u kunnen verzorgen. Ook voor de coördinatie van eventuele bijkomende studies staan wij u bij.

Vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering heeft u maar 1 aanspreekpunt. Als u met ons in zee gaat, schakelt u een reeks dure tussenschakels in het bouwproces uit en kunt u zich concentreren op uw eigen activiteiten.

Wij bouwen voor u alsof het voor onszelf is. U bent steeds welkom in onze kantoren en bedrijfsgebouwen.


Hulsbosch, meer dan enkel industriebouw voor Limburg

Als expert in hallenbouw kan u, naast industriebouw, bij ons ook terecht voor het bouwen van hallen, stallen en loodsen met verschillende doeleinden. Wij realiseren projecten in Nederland en België.


Samen met ons industriebouw realiseren in Limburg?

Maak een afspraak om samen met ons uw plannen in industriebouw in Limburg te bekijken. Of contacteer ons voor meer informatie rond onze industriële gebouwen of onze andere diensten.

 


Bekijk ook