Facebook Hulsbosch Google Plus Hulsbosch

Een industriehal bouwen is specialistenwerk. Wel... laat Hulsbosch uw hal bouwen.

Een hal bouwen is niet iedereen gegeven

Een industriehal kent tal van toepassingen, met elk zijn eigen prijskaartje. Door het bos de bomen zien, da's de opdracht. Neem iemand met ervaring onder de arm en je project krijgt meteen de juiste richting.

Hulsbosch realiseerde de afgelopen 40 jaar al meer dan 1000 projecten. Als betrouwbare partner kan dit tellen. Doen waar je goed in bent, da's de kunst. Tal van ondernemers lieten bij ons een hal bouwen. Groot, klein, open, winddicht,... . Meer dan wie ook bouwden we een expertise uit in de sector. Onze persoonlijke aanpak is onze troef. Snelle schakels en korte lijnen, daar houden we van.Een industriehal bouwen vraagt doordacht overleg

De kogel is door de kerk. U gaat een nieuwe industriehal bouwen. U heeft iets in gedachte. Een idee dat nog moet worden gefinetuned. Wij gaan met u aan de slag. Rond de tafel rijpen de plannen. We kaarten dingen aan waar u misschien nog niet aan dacht. Op basis van onze ervaring weten wij wat de mogelijkheden zijn en waar de topics liggen. Met een brede portefeuille in tal van (agrarische) sectoren kunnen wij terugvallen op kennis van zaken, waar u natuurlijk mee van profiteert. Net ook daarom kunnen wij concurrentiële prijzen garanderen. U zal versteld staan van wat de mogelijkheden binnen uw budget zijn.

Naast professionalisme is onze grootste troef dat we alles in eigen beheer verwezenlijken. Van de bouwtekeningen tot de 3-D presentatie vooraf, alsook de metaalconstructiewerken en de eindmontage. Wanneer wij een industriehal bouwen nemen wij verantwoordelijkheid voor heel het project. Een vast aanspreekpunt en 100% transparantie.Een hal bouwen: liefst snel, goedkoop en duurzaam

Vaak zijn dromen bedrog, maar zo nu en dan komt er eentje uit. Een nieuwe industriehal bouwen op basis van drie pijlers: snel, goedkoop en duurzaam. Wel, wees gerust, het kan. Met kennis van zaken, de juiste vakmensen en een betrouwbaar netwerk van leveranciers kunnen wij uw hal bouwen tegen een erg betaalbare prijs. Voor ieders budget zijn er mogelijkheden. Ons team overloopt samen met u de diverse stappen en stelt een duidelijk plan op met daarbij een gedetailleerde offerte. Zoals u ziet, wij zijn perfect op elkaar afgestemd. Ons eindresultaat boet, ondanks de scherpe prijs, nooit in aan kwaliteit. Duurzaamheid en functionaliteit primeren altijd. Benieuwd naar ons werk? Bekijk onze realisaties in hallenbouw!

Wilt u een offerte voor het bouwen van een hal of industriehal?

Vraag nu een offerte op maat via ons offerteformulier of contacteer ons voor meer informatie.

Bekijk ook