Facebook Hulsbosch Google Plus Hulsbosch

Wie laat u uw bedrijfsgebouw bouwen? Een betrouwbare partner natuurlijk: Hulsbosch Bouwbedrijf

Een bedrijfsgebouw bouwen is bouwen aan de toekomst

Als opslagplaats, als nieuwe kantoorruimte, een extra productieruimte, of als afgesloten garage voor uw materiaal; een bedrijfsgebouw bouwen kan met veel verschillende doeleinden. Van zeer complexe gebouwen met een hoge architecturale afwerking, tot eenvoudige hallen, ons team zet zich steeds als een blok achter jouw project. Elk facet van het bouwproject krijgt zijn eigen specialist toegewezen. U kan als bouwheer op twee oren slapen en genieten van de totale realisatie.Een bedrijfsgebouw bouwen met de juiste partner, da's wind in de rug

Niet iedereen heeft voldoende ervaring om een complex bouwproces in goede banen te leiden. Ervaring doet men op de werkvloer op. Wij kunnen terugvallen op 40 jaar expertise en meer dan 1000 gerealiseerde projecten. Ondertussen weten we van aanpakken. Door ons professioneel netwerk en onze efficiënte manier van werken kunnen wij ook gunstige prijzen hanteren, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Het doel moet steeds een win/win-situatie zijn. U mag geen seconde spijt hebben dat u met ons in zee bent gegaan. Daarom werken wij heel transparant, zowel vooraf als tijdens het bouwproject. We gaan meermaals in overleg alvorens te starten met de werken. Wij willen, net als u, zeker zijn van ons stuk. Wij gaan zeker niet overhaast te werk en gunnen u als klant voldoende tijd om uw droom te laten rijpen. Onze hoogopgeleide mensen staan u bij met raad en daad. Het is een intensieve periode die een goede voorbereiding vraagt. Een bedrijfsgebouw bouwen is trouwens een grote investering die het uithangbord vormt van uw onderneming.Een bedrijfsgebouw bouwen binnen uw budget

Wat kost het bouwen van een bedrijfsgebouw? Moeilijk te zeggen. Alles hangt af van de omvang en de specifieke eisen die worden gesteld. Toch stellen we de klant steeds gerust. We bekijken samen het budget en doen de voorstellen die binnen de mogelijkheden liggen. Waarheidsgetrouw maken we een haalbaarheidsstudie. U zal zien dat ook een bedrijfsgebouw bouwen haalbaar is binnen het aanvaardbare. Belangrijk is natuurlijk dat het economisch verantwoord blijft.

Bekijk alvast even onze realisaties zodat u al een beeld krijgt welke richting u wilt uitgaan. Vertrekkende van een beginconcept werken we een heel plan op maat uit en laten u zelfs het resultaat vooraf in 3-D zien. Geen onaangename verrassingen bij ons. Respect voor uw budget en de opgemaakte timing, dat is waar Hulsbosch voor staat.


Vraag offerte voor het bouwen van uw nieuwe bedrijfsgebouw

Bekijk onze recente realisaties en vraag nu een offerte op maat of contacteer ons voor meer informatie.

Bekijk ook