Facebook Hulsbosch Google Plus Hulsbosch

Een rijhal, manege of paardenstal bouwen?

Hebt u plannen om een rijhal, manege of paardenstal te bouwen? Hulsbosch is een voorloper in het realiseren van hallen en stallen voor paarden. Doorheen de jaren hebben wij een specialisatie opgebouwd in het ontwerpen en bouwen van rijhallen, paardenstallen en stapmolens. Gebouwen gericht op paarden vragen een specifieke aanpak om de gewenste uitstraling, afwerkingsniveau en gebruiksgemak te verzekeren. Met een doordachte combinatie van natuurlijke en geprefabriceerde materialen slagen wij er in een rijhal, manege of paardenstal te bouwen met een klassevolle uitstraling en een uitzonderlijke prijs/kwaliteitverhouding.

De voordelen van uw nieuwe rijhal, manege of paardenstal te laten bouwen door Hulsbosch

Indien gewenst verzorgen wij de volledige aanvraag van de omgevingsvergunning.

Of u nu een rijhal, paardenstal of een volledige manege laat bouwen door Hulsbosch Bouwbedrijf, de basis van het gebouw is een in onze eigen werkplaats gefabriceerde metaalconstructie, voorzien van een extra grondlaag en afgelakt in een RAL-kleur naar keuze. Voor een kleine meerprijs wordt de constructie volledig verzinkt. De gevels bestaan uit massieve geprefabriceerde betonpanelen, zelfs met baksteenstrips, in combinatie met natuurlijke houtsoorten, metaalbeplating of een windbreekgaas. Onze metselploegen kunnen ook traditioneel metselwerk verzorgen..

Extra comfort in uw rijhal of paardenstal voorzien wij door het gebouw tijdens het bouwen te voorzien van een geïsoleerd dak. Dit kan zelfs met golfprofiel of dakpanprofiel. Omwille van de witte onderzijde van de platen geeft dit een uitzonderlijk gevoel van ruimte. Een dakbedekking in asbestvrije golfplaten, geluiddempend en condensvrij, behoort ook tot de mogelijkheden. 

 

Know-how in rijhallen, maneges en paardenstallen

Uiteraard voorzien wij voldoende daglicht en ventilatie in onze rijhallen en paardenstallen. Deuren, ramen en paardenluiken worden op maat geproduceerd. Wij gebruiken enkel materialen van topfabrikanten. Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden.

De constructies zijn standaard voorzien om op eenvoudige wijze een hoefslagkering te bevestigen. Voor de indeling van inpandige of uitwendige kantines kunnen wij u voldoende ideeën bezorgen.

Bekijk ook