Facebook Hulsbosch Google Plus Hulsbosch

Rijhallen en paardenstallen bouwen

Hulsbosch Bouwbedrijf is een voorloper in het ontwerpen en bouwen van rijhallen, paardenstallen en stapmolens. Deze gebouwen vragen een specifieke aanpak om de gewenste uitstraling, afwerkingsniveau en gebruiksgemak te verzekeren. Met een doordachte combinatie van natuurlijke en geprefabriceerde materialen slagen wij er in een gebouw te realiseren met een klassevolle uitstraling en een uitzonderlijke prijs/kwaliteitverhouding.

Indien gewenst verzorgen wij de volledige aanvraag omgevingsvergunning.

De basis van onze rijhallen en paardenstallen is een in onze eigen werkplaats gefabriceerde metaalconstructie, voorzien van een extra grondlaag en afgelakt in een RAL-kleur naar keuze. Voor een kleine meerprijs wordt de constructie volledig verzinkt. De gevels bestaan uit massieve geprefabriceerde betonpanelen, zelfs met baksteenstrips, in combinatie met natuurlijke houtsoorten, metaalbeplating of een windbreekgaas. Onze metselploegen kunnen ook traditioneel metselwerk verzorgen.

Extra comfort in de rijhal of paardenstallen verkrijgt u door een geïsoleerd dak te plaatsen. Dit kan zelfs met golfprofiel of dakpanprofiel. Omwille van de witte onderzijde van de platen geeft dit een uitzonderlijk gevoel van ruimte. Een dakbedekking in asbestvrije golfplaten, geluiddempend en condensvrij, behoort ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard voorzien wij voldoende daglicht en ventilatie in onze rijhallen en paardenstallen. Deuren, ramen en paardenluiken worden op maat geproduceerd. Wij gebruiken enkel materialen van topfabrikanten. Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden.

De constructies zijn standaard voorzien om op eenvoudige wijze een hoefslagkering te bevestigen. Voor de indeling van inpandige of uitwendige kantines kunnen wij u voldoende ideeën bezorgen.